Besplatna poštarina za iznose iznad 500 Kuna. Kontaktirajte nas na: +385 47 715 058

 

Uvjeti korištenja


Internet trgovinu tvrtke Svijet dekora d.o.o. možete koristiti tj. naručiti neki od ponuđenih proizvoda tek po završetku procesa registracije. Proces registracije obuhvaća prikupljanje Vaših podataka u svrhu ispunjenja naših obveza prema Vama kao kupcu.

Polja označena * su obavezna, a preporučamo da unesete i kontakt broj telefona / mobitela kako bi Vas mogli kontaktirati u što kraćem roku ukoliko je to potrebno. Registrirati se može svaka pravna ili punoljetna fizička osoba na 2 načina: 1. prilikom kupnje klikom na "Kupi" ili 2. klikom na "Registracija" u gornjem desno uglu početnog ekrana.

Prodavatelj proizvoda putem internet trgovine je tvrtka Svijet dekora d.o.o., Lug 74 ,47201 Draganići , OIB: 64651746464. Kupac je svaka pravna i punoljetna fizička osoba koja izvrši proces regsitracije, izabere minimalno jedan proizvod iz internet trgovine, ispuni i pošalje Prodavatelju elektroničku narudžbu te izvrši plaćanje putem jednog o ponuđenih vrsta plaćanja.

Cijene navedene u internet trgovini su maloprodajne, izražene u HRK i uključuju PDV. Cijene vrijede EX WORKS Draganići i ne uključuju troškove dostave (eventualni troškovi dostave zaračunavaju se posebno).

Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude u internet trgovini vrijede isključivo u trenutku narudžbe / plaćanja i podložni su promjeni ili uklanjanju iz ponude bez prethodne najave.

Plaćanje proizvoda iz internet trgovine može se izvršiti putem kartica, uplatom po predračunu (bankovnim transferom).

Zadržavamo pravo na pogreške u opisu i fotografijama proizvoda u internet trgovini.

Svijet dekora d.o.o. ne preuzima odgovornost za troškove korištenja računalne opreme i internet usluga kako bi pristupio i koristio internet trgovinu (troškovi fiksnih i mobilnih telefona, internet promet i slični troškovi). Zadržavamo pravo na pogreške u opisu i fotografijama proizvoda u internet trgovini.

Svijet dekora d.o.o. ne preuzima odgovornost za točnost, aktualnost i kvalitetu informacija stavljenih na raspolaganje kao i za njihovo korištenje / nekorištenje tj. korištenje nepotpunih i netočnih informacija te štete proizašle iz istih.

Svijet dekora d.o.o. ne preuzima odgovornost za sadržaj tuđih stranica na koje možete biti diretno ili indirektno preusmjereni putem linkova na ovoj internet stranici te izjavljuje da u trenutku postavljanja linkova na njima nije bilo nelegalnog / nedozvoljenog sadržaja.

Kako kupiti

Na našim stranicama možete kupovati samo ako ste registrirani korisnik Portala. To Vam omogućava da podatke popunjavate samo jednom.Postupak registracije
  • Na naslovnoj stranici odaberite opciju Registrirajte se.
  • Upišite željeno korisničko ime, ime, prezime, ime za prikaz, adresu elektroničke pošte, kućnu adresu, grad, zemlju, poštanski broj, broj telefona i lozinku. Kliknite na tipku Registracija. (Ti podaci se kasnije automatski prenose u formu za plaćanje kreditnim karticama).
  • U sandučić elektroničke pošte dobit ćete e-mail dobrodošlice s potvrdom unesenih podataka. (Ako ga za nekoliko minuta ne vidite u dolaznoj pošti, provjerite pretinac bezvrijedne pošte, odnosno Junk mail.)
  • Nakon registracije ćete biti automatski prijavljeni na portal što možete vidjeti u gornjem desnom uglu ekrana.

Napomene

Svojim podacima o registraciji uvijek možete pristupiti klikom na poveznicu „Ime za prikaz“ u gornjem desnom kutu stranice, nakon čega ćete moći odabrati poveznice:


  • Uredi podatke za prijavu: za promjenu imena, prezimena, imena za prikaz, e-mail adrese ili se deregistrirati.
  • Uredi lozinku: za promjenu lozinke
  • Uredi profil: za izmjenu ostalih podataka i postavki.

Webshop i kupnja

U webshopu možete pretraživati kroz tražilicu, izbornik za odabir po grupama. U detaljnom prikazu proizvoda možete vidjeti sve detalje o njemu te klikom na tipku Kupi dodati željeni broj proizvoda u košaricu. U košarici možete pregledati sve proizvode koje imate u košarici te možete: - ukloniti proizvod iz košarice - promijeniti količinu proizvoda za narudžbu - klikom na naziv proizvoda pogledati detalje proizvoda - nastaviti s kupnjom.

Status košarice uvijek možete pregledati dok ste prijavljeni klikom na tu poveznicu košarice za detaljniji prikaz. Kada ste zadovoljni sa sadržajem košarice, kliknite tipku Naruči. Ponovno će Vam se prikazati sadržaj košarice. Potrebno je unijeti podatke za naplatu i za dostavu. Ako ste već kupovali kod nas, pojavit će Vam se podaci koje ste popunili pri prethodnim kupnjama. Ako je potrebno, možete unijeti napomenu u polje Napomena. Odaberite vrstu naplate (kreditna kartica ili transakcijski račun). Kliknite Kupi za nastavak ili Odustani ako želite promijeniti sadržaj košarice ili odustati od kupnje.

Ukoliko ste odabrali kreditnu karticu biti ćete preusmjereni na siguran server PayWay HT-a. To je finalna stranica za potvrdu Vaše kupnje, na kojoj možete vidjeti svoje podatke i unijeti podatke o kreditnoj kartici: - broj kreditne kartice - kontrolni broj - datum isteka kartice. Ukoliko kliknete na Buy vaša narudžba će biti provedena a na ekranu će se ispisati broj narudžbe. Ukoliko kliknete na Cancel narudžba će biti otkazana a košarica ispražnjena.

Način plaćanja

Možete odabrati tri načina plaćanja:

1. Plaćanje kreditnom karticom

Nudimo Vam mogućnost plaćanja sa American Express®, MasterCard®, Maestro® i Visa kreditnim/debitnim karticama.


MasterCard Maestro Visa

Plaćanje i autorizacija kreditnih kartica se odvija putem T-Com Pay Way sustava.

T-Com Pay Way sustav automatski šalje poruku na Vaš e-mail o autorizaciji Vaše kartice za navedeni iznos.


Važna napomena: Vaša kartica u tom trenutku još nije terežena za navedni iznos. Vaš mogući trošak je najavljen (rezerviran), a kartica će biti terećena tek kada naši djelatnici utvrde da li je sva naručena roba stvarno raspoloživa za isporuku. Ukoliko nije naši djelatnici će provesti djelomično terećenje ili otkazati Vašu narudžbu te Vas o tome obavijestiti.


2. Plaćanje po predračunu (bankovni transfer)

Ukoliko se odlučite za ovu opciju, naši djelatnici će na Vašu e-mail adresu poslati ponudu / predračun za naručenu robu.

Prema toj ponudi / predračunu vršite uplatu putem bankovnog transfera na način koji Vama najviše odgovara (npr. internet bankarstvo, uplata u banci i slično).


Važna napomena: Robu ćemo smatrat plaćenom i spremnom za isporuku tek kada uplaćeni iznos stigne na naš račun. Molimo uzite u obzir da to vrijeme ovisi o pojedinoj banci i njenom poslovanju.


Dostava i troškovi dostave

U cijenu parketa nije uključena dostava, već se ona dodatno naplaćuje.

Pri dostavi se koristimo kurirskom službom. Cijena jednog paketa iznosi 35,00kn na području cijele Hrvatske.


Cijene uključuju PDV.


Reklamacije i povrat robe

Reklamacije

Svijet dekora d.o.o. će prihvatiti svaku opravdanu reklamaciju vezanu uz kvalitetu i kvantitetu isporučene robe.

Molim da prije reklamiranja kvalitete robe proučite opise sortiranja, površinskih obrada i boja koje su dostupne na ovoj internet strani.

Ukoliko isporučena roba po opisu sortiranja, površinske obrade i boje odgovara naručenoj robi, reklamacija neće biti prihvaćena.

Vaša reklamacija će biti obrađena u najkraćem mogućem roku.


Eventualna prava na jamstvo se mogu priznati samo u slučaju da šteta nije nastala nestručnom primjenom ili zbog neodgovarajućih klimatskih uvjeta ili zbog neprikladnog čišćenje ili održavanja protivno proizvođačevim propisima o postavljanju i održavanju.


Molim da nam prilikom reklamacije navedete što više podataka kako bih mogli istu kvalitetno obraditi.


Također molimo da prilikom reklamiranja robe dostavite sliku robe ili pogreške na robi koju reklamirate.


Sigurnost i zaštita podataka

Izjava o sigurnosti

Plaćanje i autorizacija kreditnih kartica se odvija putem T-Com Pay Way sustava.

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam.

ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" ("firewall").MasterCard Visa


Izjava o privatnosti i zaštiti podataka

Svijet dekora d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo nužne osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojim su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Svijeta dekora d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.PAY WAY

Pay Way