Besplatna poštarina za iznose iznad 500 Kuna. Kontaktirajte nas na: +385 47 715 058

 

Kako kupovati


Na našim stranicama možete kupovati samo ako ste registrirani korisnik Portala. To Vam omogućava da podatke popunjavate samo jednom.

Postupak registracije
  • Na naslovnoj stranici odaberite opciju Registrirajte se.
  • Upišite željeno korisničko ime, ime, prezime, ime za prikaz, adresu elektroničke pošte, kućnu adresu, grad, zemlju, poštanski broj, broj telefona i lozinku. Kliknite na tipku Registracija. (Ti podaci se kasnije automatski prenose u formu za plaćanje kreditnim karticama).
  • U sandučić elektroničke pošte dobit ćete e-mail dobrodošlice s potvrdom unesenih podataka. (Ako ga za nekoliko minuta ne vidite u dolaznoj pošti, provjerite pretinac bezvrijedne pošte, odnosno Junk mail.)
  • Nakon registracije ćete biti automatski prijavljeni na portal što možete vidjeti u gornjem desnom uglu ekrana.

Napomene

Svojim podacima o registraciji uvijek možete pristupiti klikom na poveznicu „Ime za prikaz“ u gornjem desnom kutu stranice, nakon čega ćete moći odabrati poveznice:

  • Uredi podatke za prijavu: za promjenu imena, prezimena, imena za prikaz, e-mail adrese ili se deregistrirati.
  • Uredi lozinku: za promjenu lozinke
  • Uredi profil: za izmjenu ostalih podataka i postavki.

Webshop i kupnja

U webshopu možete pretraživati kroz tražilicu, izbornik za odabir po grupama. U detaljnom prikazu proizvoda možete vidjeti sve detalje o njemu te klikom na tipku Kupi dodati željeni broj proizvoda u košaricu. U košarici možete pregledati sve proizvode koje imate u košarici te možete: - ukloniti proizvod iz košarice - promijeniti količinu proizvoda za narudžbu - klikom na naziv proizvoda pogledati detalje proizvoda - nastaviti s kupnjom.

Status košarice uvijek možete pregledati dok ste prijavljeni klikom na tu poveznicu košarice za detaljniji prikaz. Kada ste zadovoljni sa sadržajem košarice, kliknite tipku Naruči. Ponovno će Vam se prikazati sadržaj košarice. Potrebno je unijeti podatke za naplatu i za dostavu. Ako ste već kupovali kod nas, pojavit će Vam se podaci koje ste popunili pri prethodnim kupnjama. Ako je potrebno, možete unijeti napomenu u polje Napomena. Odaberite vrstu naplate (kreditna kartica ili transakcijski račun). Kliknite Kupi za nastavak ili Odustani ako želite promijeniti sadržaj košarice ili odustati od kupnje.

Ukoliko ste odabrali kreditnu karticu biti ćete preusmjereni na siguran server PayWay HT-a. To je finalna stranica za potvrdu Vaše kupnje, na kojoj možete vidjeti svoje podatke i unijeti podatke o kreditnoj kartici: - broj kreditne kartice - kontrolni broj - datum isteka kartice. Ukoliko kliknete na Buy vaša narudžba će biti provedena a na ekranu će se ispisati broj narudžbe. Ukoliko kliknete na Cancel narudžba će biti otkazana a košarica ispražnjena.